Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Fritule S Jogurtom Recept

Fritule S Jogurtom Recept

Umjesto kvasca koristila sam prašak za pecivo, pa tijesto ne mora odstajati već se odmah može pržiti. Prave se tako jednostavno jer za njih nije potreban kvasac, nego prašak za pecivo što jako ubrzava cijeli postupak izrade.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

I odlična prilika da napravim fritule, te male, simpatične loptice, hrskave izvana, mekane iznutra. Gotovo,glatko tijesto formirati u kuglu i ostaviti da se diže na toplom. Ukusne fritule mogu se pripremiti i bez jogurta uz dodatak grožđica, jabuka, kvasca ili raznih začina.

Pin On Balkan Sussspeise
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.pinterest.com/pin/382102349627261075/
Studeni 29, 2020 admin hrana i piće 0. Vadimo ih sa cijedilom na papir kako bi se mast upila u papir. 1 čaša (200 g) čvrstog jogurta.

Slikano u splitu,na tri kralja 2011.

Napunite ju smjesom za fritule. Jednostavan recept za pripremu fritula s jogurtom. Recept za fritule, poznatu slasticu koja se u dalmaciji priprema u vrijeme božića ili uskrsa.

Fritule su tradicionalna cjelogodišnja slastica u primorskim krajevima i uglavnom zimska blagdanska u unutrašnjosti. Fritule se u dalmaciji i primorju često peku, ali su neizostavne za badnjak i naravno fašnik. Umjesto kvasca koristila sam prašak za pecivo, pa tijesto ne mora odstajati već se odmah može pržiti.

Brze Fritule Najlaksi Recept Za Omiljenu Zimsku Poslasticu
cijeli clanak posjetite ovdje: https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/brze-fritule-najlaksi-recept-za-omiljenu-zimsku-poslasticu---460005.html
Studeni 29, 2020 admin hrana i piće 0. Ove fritule s jogurtom pripremaju se brže nego što možete zamisliti. 1 l ulja za prženje.

Nona ih je uvijek istiskivala nekako između dlanova, moram je pitati da mi pokaže kako.

Studeni 29, 2020 admin hrana i piće 0. Za bolju i jasniju sliku u brzom video receptu, a sve kako nebi negdje pogriješili, pogledajte kako su meni ispale mini fritule sa jogurtom recept. Fritule se najčešće u dalmaciji pripremaju u vrijeme božića ili uskrsa.

S obzirom da se radi o slasici koju je veoma lagano pripremiti, nema razloga. Kada vam izađe crvić duljine slične kao i širine vrećice, samo ga prerežite nožićem kako bi pao u ulje nemojte prepuniti lonac fritulama, ostavite mjesta da se mogu napuhnuti i da se pritom mogu. 20 jušnih žlica brašna (400 g) 1 paketić praška za pecivo ili puna čajna žličica sode bikarbone malo soli 2 jaja 4 jušne žlice šećera vrhom pune može.

Recept Najbolje Fritule S Jogurtom
cijeli clanak posjetite ovdje: https://wall.hr/wine-and-dine/recept-brze-fritule-s-jogurtom/
Miksati spiralnim nastavcima za dizano tijesto. Preparation mode napunite ju smjesom za fritule fritule istiskujte iznad lonca s uljem. Lagano dodavajući u smjesu s jogurtom brašno i miješamo.

Kada vam izađe crvić duljine slične kao i širine vrećice, samo ga prerežite nožićem kako bi pao u ulje nemojte prepuniti lonac fritulama, ostavite mjesta da se mogu napuhnuti i da se pritom mogu.

Vadimo ih sa cijedilom na papir kako bi se mast upila u papir. Sanjine istarske fritule s jabukama i jogurtom. U nastavku donosimo recept za najbrže i najjednostavnije fritule koje ćete probati, a čiji je okus svejedno savršen.

Posting Komentar untuk "Fritule S Jogurtom Recept"