Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Momcilo Ota?Evic I Jelena Percin

Momcilo Ota?Evic I Jelena Percin

Momčilo otašević i jelena perčin, glumački par koji svojom ljubavlju i talentom pomjera granice, za vreme pandemije virusa korona bili su razdvojeni tri nedjelje. 1,629 отметок «нравится», 13 комментариев — azra magazin (@azramagazin) в instagram:

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Naime, on je već nekoliko tjedana u beogradu, gdje snima seriju. Momčilo otašević i jelena perčin uskoro će dobiti dijete. Jelena je glumila doktorku dešu, a momčilo doktora filipa markovića.

Ko Filmography Quicklook Films
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.quicklookfilms.com/people/Ko
Jelena perčin i momčilo otašević: Momčilo, kome je ovo prvo dete, sve vreme bio uz svoju suprugu. Glumački par momčilo otašević i jelena perčin uskoro će postati ponosni roditelji.

Jelena već ima dijete iz prvog braka.

Godine, a jelena iz prethodnog braka sa zagrebačkim ugostiteljem kristijanom babićem ima i kćer lotu. Crnogorski glumac momčilo otašević i lijepa hrvatska glumica jelena perčin u svibnju. Supružnici su trenutno u posljednjim pripremama za dolazak malene princeze koja će doći kao kruna ljubavi ovog lijepog para.

Jučer su izrekli i sudbonosno da, a nedavno su otkrili da očekuju i malenu djevojčicu. Jelena je doživela v preteklosti številne spremembe, vendar preteklost pušča za seboj in se s pomočjo momčila elegantno. Zvijezda serije ''čista ljubav'' u razgovoru za časopis glossy rekao je da mu se život promijenio za 180 stupnjeva kada je saznao da je glumica trudna, a.

Nikola Anic Dubrovnik U Drugom Svjetskom Ratu I Dio
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.yumpu.com/xx/document/view/63213256/nikola-anic-dubrovnik-u-drugom-svjetskom-ratu-i-dio
I svijet je opet mlad, napisala je glumica u objavi. Jelena se nakon serije posvetila radu u pozorištu, dok ćemo. Jelena je glumila doktorku dešu, a momčilo doktora filipa markovića.

Supružnici su trenutno u posljednjim pripremama za dolazak malene princeze koja će doći kao kruna ljubavi ovog lijepog para.

Jelena i momčilo zajedno već imaju kćerkicu mašu koja se rodila u kolovozu 2018. Jelena iz bivšeg braka sa zagrebačkim ugostiteljem kristijanom. Iako je glumac svojevremeno izjavio da se nada dečaku, najvažnije mu je da je beba živa i zdrava, a za svoju devojčicu su odabrali ime maša.

Jučer je u petrovoj u zagrebu rodila kćerkicu, a uz nju je tijekom poroda cijelo vrijeme bio njezin suprug, glumac momčilo otašević. Jučer su izrekli i sudbonosno da, a nedavno su otkrili da očekuju i malenu djevojčicu. Momčilo zaznava globino preko jelene in ji pomaga popeljati skrite lastnosti podzavesti na površje.

Nikola Anic Dubrovnik U Drugom Svjetskom Ratu I Dio
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.yumpu.com/xx/document/view/63213256/nikola-anic-dubrovnik-u-drugom-svjetskom-ratu-i-dio
I svijet je opet mlad, napisala je glumica u objavi. Poznati par, jelena perčin i momčilo otašević upoznali su se još prije dvije i pol godine na snimanju serije 'zora dubrovačka' i od tada frcaju iskre između ovo dvoje glumaca. Jelena je glumila doktorku dešu, a momčilo doktora filipa markovića.

Naime, momčilo je na svom instagram profilu objavio video na kojem slaže kolijevku za bebu.

Mjeseci koji slijede neće biti jednostavni za momčila jer ga, osim uloge tate, čeka i novi radni izazov i to u seriji nove tv na. Rođendan, a najljepši poklon dobio je od partnerke, hrvatske glumice jelene perčin (37), koja mu upoznali su se prije pet godina na snimanju serijala zora dubrovačka. Glumac momčilo otašević i njegova supruga i koleginica jelena perčin postali su roditelji.

Posting Komentar untuk "Momcilo Ota?Evic I Jelena Percin"