Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Zapeceni Grah S Kobasicama

Zapeceni Grah S Kobasicama

Rujan u zagrebu baš jako volim. Kada je pustila dio masnoće pojačajte temperaturu, dodajte sitno sjeckani luk i dinstajte dok luk nije postao proziran, oko 7 minuta.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Po ukusu začini (vegeta, sol, suhi biljni začin, papar). 1 suha paprika (ili mljevena crvena paprika). U nekoliko navrata smo pravili i makedonske specijalitete, jednu modernu, brzinsku verziju gravče na tavče, kao i tradicionalniji zapečeni grah prebranac tetovac koji je malčice.

Zapeceni Grah S Kobasicom Klopa Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.klopa.hr/recepti/zapeceni-grah-s-kobasicom/
Sve zajedno posipamo nasjeckanim zelenim peršinom, prelijemo s malo. Dodajte mljevenu crvenu papriku, koncentrat paradajza, nasjeckani bijeli luk i brašno, promiješajte, te umiješajte kuhani grah s preostalom tekućinom od kuhanja i nasjeckani feferon. Ako koristite suhi grah namočite ga u zasoljenoj vodi i ostavite u hladnjaku da se namače preko noći.

Za ljetom nekako ni ne žalim, sigurno mi neće nedostajati one nesnosne i naporne vrućine, ali rujna mi fali.

Kuhajte na laganoj vatri uz povremeno miješanje, od 1 sat do 1 sat i 30 minuta. Danas vam donosimo najbolji provjereni recept za grah varivo (cuspajz)s kobasicama i špekom. Potrebni sastojci namočiti grah preko noći da omekša u oko 2 l vode.

Zapečeni grah je odlično zimsko jelo, a uz dodatak mrkvice i domaće kobasice postaje kompletni ručak za cijelu obitelj. Zapečeni grah tradicionalno je jelo punog okusa i izuzetno jednostavne pripreme. Za ljetom nekako ni ne žalim, sigurno mi neće nedostajati one nesnosne i naporne vrućine, ali rujna mi fali.

Zapeceni Grah S Kobasicom Fini Recepti Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=CS6hiPqGzLk
Dodajte mljevenu i svježu papriku, sitno sjeckani češnjak, koncentrat rajčice, žličicu šećera i senfa. Zatim ga ocijedimo tako da u zdjeli tako pripremljen grah stavimo u vatrostalnu posudu i u njega uronimo kobasice. Procijediti ga, oprati i skuhati u čistoj vodi.

Jede vam se nešto brzo i konkretno?

Kada je pustila dio masnoće pojačajte temperaturu, dodajte sitno sjeckani luk i dinstajte dok luk nije postao proziran, oko 7 minuta. Danas vam donosimo najbolji provjereni recept za grah varivo (cuspajz)s kobasicama i špekom. Od sastojaka sam iskoristila ono što sam našla na polici.

Dodajte mljevenu crvenu papriku, koncentrat paradajza, nasjeckani bijeli luk i brašno, promiješajte, te umiješajte kuhani grah s preostalom tekućinom od kuhanja i nasjeckani feferon. Kuhajte na laganoj vatri uz povremeno miješanje, od 1 sat do 1 sat i 30 minuta. U nekoliko navrata smo pravili i makedonske specijalitete, jednu modernu, brzinsku verziju gravče na tavče, kao i tradicionalniji zapečeni grah prebranac tetovac koji je malčice.

Zapeceni Grah S Ajvarom Ajvar Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.ajvar.com/hr/recept/zapeceni-grah-s-ajvarom/
400 g bijelog graha, 4 mesne kobasice, 2,5 glavice luka, 100 g slanine, žličica mljevene crvene paprike, žličica sosa od rajčice, 2 režnja češnjaka, žlica brašna, 1,5 dl ulja, peršin, 100 g gljiva. Kada voda zavri, grah kuhamo dodamo mljevenu crvenu papriku, koncentrat rajčice, nasjeckani češnjak i brašno, promiješamo te umiješamo kuhani grah s preostalom tekućinom. Dodajte mljevenu crvenu papriku, koncentrat paradajza, nasjeckani bijeli luk i brašno, promiješajte, te umiješajte kuhani grah s preostalom tekućinom od kuhanja i nasjeckani feferon.

Ako koristite suhi grah namočite ga u zasoljenoj vodi i ostavite u hladnjaku da se namače preko noći.

Jede vam se nešto brzo i konkretno? Zatim ga ocijedimo tako da u zdjeli tako pripremljen grah stavimo u vatrostalnu posudu i u njega uronimo kobasice. Oko 1 kg graha (namočiti ga dan prije u dovoljno vode, ili iz konzerve).

Posting Komentar untuk "Zapeceni Grah S Kobasicama"